Mas de Terrisse
Luxe vakantiehuis met zwembad in Cotignac (Provence) 8 p

Gastenboek

Reactieformulier

Een authentieke provencaalse Mas, van alle moderne gemakken en luxe voorzien. Het huis is smaakvol en met aandacht voor detail en sfeer ingericht waardoor men zich vanaf het eerste moment thuis voelt. Het huis biedt veel ruimte. De slaapkamers zijn comfortabel en gezellig ingericht, met voldoende bergruimte. De huiskamer is sfeervol en voorzien van een grote haard die tijdens frissere avonden in het najaar een heerlijk warme charme biedt. In de grote keuken kunnen 10 mensen aan de ruime tafel genieten van een ontbijt met verse croissants. Er is geen gebrek aan bestek en serviesgoed en ook de keukenapparatuur is van recente datum en functioneert optimaal. Het huis is zo gelegen dat er vrij uitzicht over wijnvelden en olijfbomen in alle richtingen mogelijk is. De buurhuizen zijn zo ver gelegen dat ze niet in het blik-of gehoorveld liggen.Er zijn meerdere terrassen waarbij ieder terras, op verschillende momenten van de dag, een heel eigen sfeer biedt. Het zwembad is groot en mooi vrij gelegen. Vanuit het huis zijn legio wandel en fietstochten te maken, waarbij steeds weer nieuwe dalletjes kunnen worden ontdekt.Al met al echt een paradijsje waar het heerlijk vertoeven is en wij zeker nog eens terug zullen keren,Familie Caron 

Reageer

Familie Caron14-11-2011 21:39

Wij waren zeer enthousiast over ons verblijf op dit plekje in de franse natuur. Het huis zelf is zeer smaakvol ingericht en ruim, van alle gemakken voorzien. Heerlijk zo,n complete keukenuitrusting en uitgebreide boekenvoorraad voor liefhebbers zoals wij.
Omringd door wijnvelden, olijfbomen en korenvelden voel je je opgenomen in de provencaalse sfeer.
Naast weldadige rust bij huis en zwembad is er ook de mogelijkheid om je op allerlei manieren te vermaken in de omgeving.
Kortom: een echte aanrader!
Freya Muijtjens.

Reageer

F.Muijtjens04-11-2011 09:05

Reactieformulier

Reactieformulier