Mas de Terrisse
Luxe vakantiehuis met zwembad in Cotignac (Provence) 8 p

Nieuwe luchtfoto's van ons vakantiehuis in Cotignac

Satelietbeeld vakantiehuis zwembad Cotignac Provence

Nieuwe satelietbeelden van Google laten de ligging van ons huis goed zien. Op 4 km van het dorp, midden in de natuur maar toch niet afgelegen. De perfecte locatie.

Links van het huis zie je de loungehoek en rechts van het huis het zwembad. Je ziet zelfs de bakken staan, waarmee het terrein rond ons huis muggenvrij gemaakt wordt. Ongelofelijk!

 

Klik hier om de locatie van het huis via Google te zien (naar beneden scrollen); Link Google satelietfoto

Leuk filmpje over Cotignac

Cotignac fontein

Overweegt u Cotignac te bezoeken? Bekijkt u dan eens het bijgaande filmpje. Geeft een heel goed beeld van het dorp en haar bijzondere rotswoningen. Cotignac is zo een leuk dorp. Echt het bezoeken waard. En in de omgeving zijn nog veel andere bezienswaardigheden; een perfecte vakantiebestemming.

Klik hier voor het filmpje!

 

 

Weer veel eigen olijfolie

Er hangen weer veel olijven aan onze 100 olijfbomen. Als die dit jaar weer blijven hangen kunnen wij eind november weer veel kilo's oogsten.

Dat is maar goed ook want wij hebben gemiddeld 7 kilo nodig voor 1 liter olie. De olijven brengen wij in grote bakken naar de cooperatieve molen die er olie van perst. Een heel leuk proces! En de olie is altijd heerlijk. Onze huurders vinden in hun welkomspakket altijd een flesje eigen olie .

Altijd een leuke vide-grenier of brocante in de buurt van Cotignac

Brocante luxe vakantiehuis met zwembad in de Provence

Een van de charmes van Frankrijk is het grote aanbod van verschillende marktjes. Ik ben zelf gek op " vide-greniers". Het aanbod laat zich vergelijken met dat van de Nederlandse Koningsdag. Maar je kunt nog leuke brocante vinden voor hele lage prijzen. Dit in tegenstelling tot de "brocante- markten" die meestal door handelaren bevolkt worden. Ik heb voor EUR 5,- vaak de leukste potten en glaswerk gevonden. Daar geniet ik echt van :-)

Wil je het luieren aan de rand van ons heerlijke zwembad afwisselen met een vide-grenier? Kijk dan hier welke markten er in de omgeving plaatsvinden: website vide-greniers VAR.

Mugvrij genieten van de Provence

In Provence neemt het aantal muggen explosief toe. 4 Jaar geleden hebben de muggen ons huis helaas ook gevonden. Omdat wij ongestoord willen genieten van het heerlijke zwembad en terras hebben wij dit jaar geïnvesteerd in een anti-muggen systeem rondom de volledige tuin; Biobelt. Dus nu kunnen wij, en de huurders van ons huis, weer mugvrij genieten van de heerlijke zomeravonden.

Wilt u ook mugvrij genieten van de provence? Kijk dan hier verder naar ons vakantiehuis voor 10 personen met zwembad in Cotignac.

De laatste kans om nog te boeken voor zomer 2016

Het verhuurseizoen 2016 is van start gegaan en wij hebben, vroeger dan ooit, heel juli en augustus al verhuurd. Wil je kunnen genieten van ons heerlijke huis in de Provence? De week van 26 juni tot 3 juli en de week van 28 augustus tot 4 september zijn nog vrij.Kijk hier voor beschikbaarheid.